Jeugdband: The Promise

Wie zijn wij?

Wij zijn The Promise, dat is de jeugdband van de Brug. Onze band bestaat uit tieners en jongvolwassenen die allemaal hun muzikale talenten in willen zetten voor God. Wij vormen een band bestaande uit een pianist, een gitarist, een drummer en twee zangeressen en een zanger. In de loop van de tijd worden er ook nieuwe bandleden toegevoegd.

Onze visie

Zoals we al hebben genoemd, willen we onze muzikale talenten die we van God hebben gekregen, ook inzetten voor God. We willen mensen meenemen in aanbidding, door middel van onze muziek en zo willen we dienstbaar zijn. We zijn God erg dankbaar voor het feit dat wij een band mogen zijn.

Jammen

Naast oefenen, hebben we ook één keer per maand jammen. Hierbij zijn alle mensen van de jeugd en van de jongvolwassenen welkom om met ons muziek te komen maken voor God. Bij het jammen staat het programma niet vast. We spelen verschillende christelijke liederen uit verschillende genres. Het is heel gaaf om dit met elkaar te doen.

Optredens

Wat optredens betreft is de agenda gevarieerd. We spelen over het algemeen in onze eigen gemeente, maar soms ook in andere kerken en gemeentes. Dit vinden we erg gaaf, omdat we hierbij ook andere gemeentes kunnen dienen.

Wilt u meer informatie over wie wij zijn? Of lijkt het u leuk om ons te horen? Laat het dan even weten via onderstaande contact formulier of kom een keer kijken tijdens een van onze optredens!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
 
The Promise
Wie zijn wij? Wij zijn The Promise, dat is één van de jeugdbands van De Brug. Onze band bestaat uit tieners en jongvolwassenen die allemaal hun

Lees meer