Aanbiddingsteam

Wij zijn het aanbiddingsteam van de Brug en verzorgen de lofprijs en aanbidding in de volwassendiensten op zondagmorgen. We hebben op dit moment 4 vaste teams en een aantal aanbiddingsleiders. De aanbiddingsleiders stellen een liederenlijst samen, al dan niet in samenspraak met de spreker. We geloven en ervaren hierin ook de leiding van de Heilige Geest en het is dan ook geweldig om te ervaren dat als je jezelf afhankelijk opstelt en het van Hem verwacht dat Hij ook echt de leiding neemt!

DSC_2173_aangepast

Er zijn ook geregeld jeugdleden die samen met ons voorgaan in lofprijs en aanbidding. We vinden het ook erg belangrijk om de jeugd te betrekken in de deze bediening en willen graag zorgen voor een goede doorstroming van de jeugddiensten naar de volwassendiensten.

Als aanbiddingsteam hebben we als doel om God en de gemeente te dienen en de mensen mee te nemen in lofprijs een aanbidding, samen voor Gods troon komen en Hem groot maken om wie Hij is!
We hebben een geweldige God en Hij is het waard om te aanbidden! We geloven allemaal dat God ons in deze bediening heeft gezet en willen Hem dan ook het beste van onszelf geven.

muziek2We repeteren elke woensdagavond van 20.00-22.00 in de Stephensonstraat 55a te Hoogeveen en we hebben elke 1e woensdag van de maand een open repetitieavond hebben. U bent van harte welkom. Op deze avonden kan iedereen gewoon binnen lopen om een kijkje te nemen of om zelf mee te spelen en/of te zingen.
Naast de repetitie-avonden hebben we ook teambuildingsavonden waarin we geestelijk willen groeien en de onderlinge band willen versterken. Deze teambuildingsavonden worden wisselend ingevuld en kunnen bestaan uit een stuk onderwijs, het oefenen van nieuwe liederen, samen lofprijzen en aanbidden of gewoon gezellig samen eten.

Heeft u passie voor God en lofprijs en aanbidding? Dan is het aanbiddingsteam misschien wel de plek waar u mag dienen. We geloven dat God mensen roept om in een bediening te staan en dat geldt ook zeker voor het aanbiddingsteam. We zouden het heel erg fijn vinden als er meer muzikanten en zangers/zangeressen aan het aanbiddingsteam toegevoegd zouden worden, maar ook hierin vertrouwen we op God, dat Hij de juiste mensen roept voor deze bediening. We willen het aan Hem overgeven, want Hij heeft alles in Zijn hand!