Diensten

Elke zondagmorgen is er om 10:00 uur een dienst. Tijdens deze dienst wordt God aanbeden door middel van zang en muziek en wordt er onderwijs gegeven vanuit de Bijbel, Gods Woord. Dit onderwijs wordt gegeven door verschillende sprekers. Elke eerste zondag van de maand wordt het Heilig Avondmaal gevierd. De diensten worden gehouden in het Alfa-College, Voltastraat 33 te Hoogeveen. De zaal is open vanaf 9.45 uur.
Voor een routebeschrijving klik hier.

Baby’s en peuters kunnen tijdens de dienst naar de crèche. Er is een crèche voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar en van 2,5 tot 4 jaar. De crèches worden gehouden in de lokalen op de eerste verdieping. Ga voor meer informatie naar de pagina over de crèche.

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen vanaf 9.45 uur terecht bij KidsCorner. Het programma begint met een spel-inloop, gevolgd door een gezamenlijke kinderdienst met zang, muziek, dans en drama. Verdere uitwerking van het thema gebeurt in kleine groepen, ingedeeld op leeftijd. Zie ook de pagina van KidsCorner. U kunt uw kinderen aanmelden voor KidsCorner in de centrale hal.

Onder het genot van een kop koffie of thee is er na de dienst gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

U bent van harte welkom! zaalzicht2